Blue Taxi Review Form


Vlerësimi për Veturën 6

I dashur klient

Ju faleminderit që keni zgjedhur Blue Taxi.
Vlerësimi juaj do të na ndihmojë në rregullimin e cilësisë së shërbimeve tona.

5
Shumë mirë
4
Mirë
3
Mesatar
2
Keq
1
Shumë keq


Vëmendje: Këto të dhëna do të ruhen për përdorim të brendshëm.

Faleminderit për kohën dhe vlerësimin tuaj.

I juaj Blue Taxi.